jul 08 2009

Antennewoud

We moesten maar eens wat gaan posten en ik zal proberen dit met enige regelmaat te doen. Laat ik beginnen met te melden dat er nog veel fragmenten ge- upload moeten worden en ik het weer moet oppakken bij Radiopiraten verleden deel 8. (de laatste uren van Roulette 103)

Daarnaast wil ik jullie wijzen op de leuke verhalen die te lezen zijn op de Blogpagina van Martin via zijn Radio Virginia website.
Martin is één van de oprichters geweest van Radio Virginia. Een radiopiraat die vroeger uitzond vanuit Hilversum en een zender waar ik toen ook regelmatig naar luisterde. Martin heeft mij tevens interessante informatie kunnen verstrekken over een aantal radiopiraten uit het verleden, maar die informatie moet ik nog steeds verwerken. It will be done!

Zo zag het straatbeeld er in de jaren zeventig en tachtig uit

Deze zomer was ik op vakantie in Italië en zoals altijd word ik onderweg naar de bestemming altijd afgeleid, zodra enige bergen zichtbaar worden. Niet vanwege de bergen zelf, maar vooral wat erop staat: hoge antennemasten!
Mijn vrouw valt het meteen op als ik weer eens schuin omhoog kijk, tijdens de autorit. “Ach natuurlijk”, denkt ze dan. “Antenne’s… vindt ie leuk.”
Read more »

ChatClick here to chat!+